ÚJVÁRRFALVA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
ALAPÉRTELMEZETT MEGJELENÉS
KERESÉS:
Főoldal  »  ÚJVÁRFALVÁÉRT EGYESÜLET
ÚJVÁRFALVÁÉRT EGYESÜLET
- Egyesületi pályázati hírek  

 

Tisztelt Látogató!

Az Újvárfalváért Egyesület 1999. évben alakult azzal a céllal, hogy a település fejlesztésében aktívan közreműködjön az önkormányzat támogatásával. Az eltelet időszak alatt működése folyamán számos eredményt ért el, mellyel falunkat gazdagította. Ezek közül ki kell emelni az elkészült Kulcsos-házat, a felújított haranglábakat és keresztet, illetve több helyi és térségi rendezvény megszervezését és lebonyolítását.

Egyesületünk az alábbi tevékenységeket végzi a településen: a településen élők életfeltételeinek javítása; közszolgáltatásokhoz való hozzájutás elősegítése; a kistelepülés társadalmi hanyatlásának megállítása, ezen folyamat visszaszorítása; a település hátrányos helyzetéből adódó problémák mérséklése, azok megállítása; közösségfejlesztés; együttműködés a helyi társadalmi és civil szférával; turisztikai tevékenység; szabadidős programok szervezése; egyéb átmeneti szálláshely, egyéb szálláshely szolgáltatások; múzeumi tevékenység ellátásában való részvétel, múzeumi tevékenység, szolgáltatásfejlesztés; egyéb szárazföldi személyszállítás; egyéb közösségi, társadalmi tevékenységek szervezése, lebonyolítása.

 

Tevékenységünket, céljainak a helyi önkormányzattal együtt tervezzük meg és valósítjuk meg a falu fejlődését szem előtt tartva!


Kiss Péter Pál elnök

 

NYITÓ OLDAL
AKTUALITÁSOK
ÚJVÁRFALVA
KÖZSÉGHÁZA
INTÉZMÉNYEK
HIRDETŐTÁBLA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÚJVÁRFALVÁÉRT EGYESÜLET
EFOP-1.6.2 pályázat
EFOP-2.4.1. pályázat
NOSZLOPY EMLÉKHÁZ
LINKEK
LETÖLTÉSEK
2010 © Újvárfalva Község Önkormányzata · Minden Jog Fenntartva!
Készítette: 4brainz - webdesign & development